RAB Register
RAB Register

Company Shaping Venlo is een onafhankelijk full-service corporate finance-kantoor met jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsfinanciering en het van begin tot het einde begeleiden van koop-verkooptrajecten van bedrijven.

 

Company Shaping Venlo biedt voor u als opdrachtgever meerwaarde door een proactieve opstelling, de combinatie van bedrijfseconomisch en bedrijf strategische kennis en een uitstekend netwerk in de financiële wereld. Ieder bedrijf verdient een goed vervolg. Daarom begeleiden wij, als onafhankelijk adviesbureau, ondernemers en ondernemingen bij bedrijfsoverdrachten en bedrijfsopvolgingen in het midden- en kleinbedrijf. Maatwerk is bij ons vanzelfsprekend, want ieder bedrijf is uniek, net zoals iedere ondernemer.

 

Company Shaping™ is een adviesbureau dat alleen adviseurs inzet met een goede opleiding én ruime ervaring in corporate finance. Wij zijn gecertificeerd lid van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) en staan ingeschreven in het register voor adviseurs in bedrijfsopvolging.

 

Zie ook de site van www.overname-experts.nl